Erwin Heuvelmans

Erwin Heuvelmans

Sommigen kennen mij misschien al vanuit de deelname uit het platform, maar vanaf de start van het schooljaar heb ik de eer om voor regio zuid de regiovoorzitter te zijn van het platform mobiliteit en transport. Even voorstellen is dus wel op zijn plaats.

Erwin Heuvelmans, 32 jaar, gelukkig samenwonend met mijn vriendin in het pittoreske Oostelbeers. (dorpje tussen Eindhoven en Tilburg in). Inmiddels ben ik alweer 6 jaar met veel plezier werkzaam als docent Mobiliteit en Transport op het Munnikenheide College in Etten-Leur.

Van oorsprong kom ik zelf ook uit het vmbo, als basis leerling heb ik mijn diploma gehaald om in Eindhoven te kunnen starten met de mbo 2 opleiding autotechnicus. Want ik wilde automonteur worden. Na het behalen van deze opleiding ben ik gestart als monteur bij auto Goossens in Hapert. Hier heb ik acht jaar gewerkt waarin ik in de deeltijd achtereenvolgens mbo 3, mbo 4 en de lerarenopleiding motorvoertuigentechniek heb behaald. Om uiteindelijk in 2014 in Etten- Leur te starten als docent.

Als docent zijnde heb ik mezelf de afgelopen jaren verder kunnen ontwikkelen, zo ben ik verder gegroeid tot vakgroep voorzitter techniek binnen onze school, een vakgroep met de profielen  M&T,BWI en PIE en het vak natuur en techniek. Ook heb ik komend jaar veel taken voor het Sterk Techniekonderwijs. Voor het platform ben ik actief geweest in de schoolexamenbank en heb ik workshops gegeven onder andere over een warehouse managementsysteem passend op het vmbo. Dit alles heeft voor mij weer bevestigd dat je samen sterker staat en buiten je eigen grenzen kijken echt goed is voor de ontwikkeling.

Mede hierom heb ik de mogelijkheid om regiovoorzitter te worden met beide handen aangepakt. Met alle ontwikkelingen die gaande zijn binnen het Sterk Techniekonderwijs en het bijzondere jaar dat we gaan meemaken omtrent corona is het denk ik heel belangrijk om samen sterk te staan. Dit is ook naar mijn ervaring de kracht van het platform, ervaringen delen, samen sterk.