14-02-2022

Scholieren-collegetour M&T Mobiele Werktuigen tijdens drie beurzen in 2022

Scholieren-collegetour M&T Mobiele Werktuigen tijdens drie beurzen in 2022

Het onderwijsplatform Tim organiseert voor het voortgezet onderwijs dit jaar drie collegetour-achtige scholierenacties tijdens een drietal beurzen. Tim heeft een eigen stand op deze events en hoopt op flink wat bezoek van leerlingen uit het voortgezet onderwijs en vmbo.

  • De eerste vakbeurs waar Tim een stand inricht is in Almere bij de Technische Kontakt Dagen (https://www.tkd.nl/), van 9 tot en met 11 juni. Een innovatieve beurs voor bouw- en inframachines. Een ideale kans meer te weten te komen over techniek in de bouw en infra.
  • Het tweede evenement waar Tim neerstrijkt voor de collegetour is de Agro Techniek Holland/ Groen Techniek Holland-beurs die in Biddinghuizen van 14 – 17 september gehouden zal worden (https://www.mechaman.nl/artikel/20210701/ath-en-gth-tegelijk-in-september-2022/). Alles over landbouwmachines is hier te zien en te beleven. De kans voor leerlingen om kennis te maken met techniek in de wereld van de landbouw en de alledaagse praktijk te ontdekken.
  • De derde collegetour vindt plaats tijdens de ATA, de beurs AgroTechniek Assen (https://fedecomfairs.nl/agrotechniekassen/) . Een datum is nog niet bekend; het is de bedoeling dat deze in november/december wordt gehouden. Wederom een beurs waar landbouwmachines de hoofdrol spelen.

Het doel van de collegetour en de scholierenacties van Tim is om jongeren een zo reëel mogelijk beeld te geven van de wereld van de mobiele werktuigen, zowel in de bouw/Infra als in de landbouw. Dit zijn drie extra kansen om jonge mensen enthousiast te maken voor de uitdagingen en technologie in de techniek. Toekomstige vakmensen die in de branche zeer welkom zijn.

Tim nodigt leerlingen van harte uit om te komen op één (of alle) van deze beurzen. De toegang is gratis – wel even opgeven – en ze zijn zeer welkom op de Tim-stand voor een extra warm ontvangst. Hopelijk kan er in overleg met scholen en docenten tijd vrijgemaakt worden voor een beursbezoek.

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!