27-01-2022

Jos van der Pouw stopt als regiovoorzitter

Jos van der Pouw stopt als regiovoorzitter

En ineens is het zover. Na enige jaren van onzekerheid of de afdeling M&T voor het VMBO in de regio het Gooi nog levensvatbaar is, heeft de school het afgelopen schooljaar besloten om het Profiel M&T op te heffen. Dat is de aanleiding voor mij om ook te stoppen en met prepensioen te gaan. Dit houdt in dat ik bepaalde werkzaamheden niet meer ga en kan vervullen. Een daarvan is het regiovoorzitterschap M&T voor de regio noord. Deze werkzaamheden destijds overgenomen van Gert van Burken. Gert heeft een roerige ontwikkeling in goede banen geleid en het was best moeilijk om in zijn voetsporen te treden. Derhalve heb ik altijd geprobeerd mij zoveel mogelijk in te zetten voor de zaak (VMBO) door een positieve bijdrage te leveren bij overleggen en voor de ontwikkelingen van de examens. Dat laatste mag ik nog doen tot eind volgend schooljaar.

Het platform heeft een oproep gedaan voor de invulling van regiovoorzitter M&T regio noord. Het platform is blij dat hierin de persoon van dhr. Leon Bijl bereid is om het stokje van mij over te nemen. Afgelopen week heeft een informele overdracht plaatsgevonden. Als in maart een fysieke bijeenkomst mogelijk blijkt, zal een formele overdracht plaatsvinden.

Aan alle collegae, ik wens jullie een verdere vruchtbare en fijne samenwerking en ik denk wel dat Leon een goede bijdrage gaat leveren voor jullie, het platform en verder alle betrokkenen.

Groeten,
J. Van der Pouw

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!