06-07-2022

Erwin Heuvelmans benoemd als programmamanager Platform M&T

Erwin Heuvelmans benoemd als programmamanager Platform M&T

Vanaf 1 augustus a.s. wordt Erwin Heuvelmans Programmamanager van het Platform vmbo Mobiliteit en Transport. Erwin volgt hiermee Lenie van Lieverloo op die ruim 16 jaar deze functie heeft ingevuld.

Erwin is een bekend gezicht binnen het platform. Al een aantal jaren is hij intensief bij het platform betrokken waarvan de laatste twee jaar als Regiovoorzitter Regio Zuid. In het dagelijks leven is Erwin docent Mobiliteit en Transport en PIE op het Munnikenheide College in Etten-Leur. Daarnaast is hij sectieleider van de vakgroep techniek op zijn school en onderwijsontwikkelaar/ projectbegeleider binnen de STO regio Midden West Brabant.

We zijn blij dat we iemand met zo’n brede kennis en ervaring binnen het platform en de wereld van Mobiliteit & Transport hebben kunnen benoemen en wensen hem heel veel succes toe.

Als de één komt, betekent het dat de ander gaat. We willen Lenie enorm bedanken voor haar jarenlange inspirerende en kundige inzet voor het Platform. Dat bedanken en waarderen doen we nu in één zin, maar tijdens de landelijke dag van Platform M&T op 13 oktober a.s. hopen we echt afscheid te nemen van Lenie van Lieverloo.

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!