25-03-2024

Berichten vanuit de Bijscholing Vmbo M&T

Het aantal aanmeldingen voor de landelijke bijscholing is afgelopen maand weer gegroeid. M&T blijft echter achter met aanmeldingen. Om die reden zijn afgelopen maand diverse trainingen uitgesteld naar een latere datum (ook al naar volgend schooljaar), zodat docenten zich nog kunnen aanmelden.  Mocht er voor een training nog geen datum vermeld staan en je wel interesse zou hebben, laat het ons dan weten door aan te geven dat je op de hoogte gehouden wilt worden. Je komt dan op de wachtlijst en als er een groepje docenten is, gaat de kwartiermaker aan de slag om met de aanbieder de training in te plannen.

Je kunt individueel intekenen op een training, maar er zijn ook mogelijkheden om een training in-company te organiseren of met je hele (STO-)regio. Neem contact op met de kwartiermaker als je hierover meer wilt weten (lenie@vanlieverlooadvies.nl).

Het blijft belangrijk dat de docenten M&T op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de diverse branches van de mobiliteits- en transportsector. De docenten zijn immers sleutelfiguren in de loopbaanbegeleiding en de keuzes van de leerlingen voor een vervolgopleiding. Daar past een docent M&T bij, die de laatste ontwikkelingen in beeld heeft.