01-07-2023

4e landelijke vso-pro-(v)mbo conferentie

Op 20 september 2023 zal in Nijkerk de 4e landelijke vso-pro-(v)mbo conferentie plaatsvinden. Bijna 250 mensen uit zo’n 150 verschillende scholen en organisaties hebben zich al ingeschreven. Een overzicht hiervan vindt u op de conferentiewebsite.

Het thema is deze keer: Meten is weten? Maar meten is ook met elkaar vergelijken. En vergelijken is lastig als het gaat om onze unieke groep leerlingen en studenten in het praktijkonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en de entreeopleidingen in het mbo. Hoe beoordelen we hun prestaties en wat zegt ons dat vervolgens? We hebben ook dit keer weer boeiende plenaire sprekers gevonden om op het onderwerp in te gaan. En er zijn deelsessies waar dit thema via diverse invalshoeken wordt uitgediept.

Kort na de zomerperiode kunt u op deze conferentie weer indrukken en inspiratie opdoen voor het nieuwe schooljaar. En u kunt ook weer uw collega’s uit de regio en uit heel het land ontmoeten die zich met dit onderwerp bezighouden. Misschien is deze conferentie ook voor u of uw collega’s interessant. Reden waarom wij u bijgaand een digitale flyer sturen. Met een druk op de knop in de flyer komt u op de conferentiewebsite. Daar vindt u onder andere alle informatie over het programma en de deelsessies.

Bekijk digitale flyer

SAVE THE DATE WOENSDAG 11 OKTOBER 2023
Zet alvast in je agenda!

JONG TALENT EVENT 2023

“We gunnen iedereen een Willem van Hanegem”

Afsluiting door Jan van Halst
‘Hij had niet het meeste voetbaltalent, maar schopte het wel tot Ajax. Hij werd immers die ideale teamspeler die iedere trainer wel in zijn ploeg wilde hebben! Jan van Halst prikkelt. Of dat nou is als voetbalanalist op tv, als gecertificeerd NLP Practitioner en beïnvloedingspsycholoog, als deelnemer van Expeditie Robinson (2021) of in zijn presentaties.

Tijd:
11.00-18.00 uur
Programma:
Volgt
Locatie:
GelreDome
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem