24-03-2021

Mobiliteit in Beweging 2021

Stay connected

Op 24 maart 2021 organiseren de samenwerkende partijen uit de mobiliteitsbranche, waaronder het Platform M&T, Mobiliteit in Beweging (MIB) met als thema: Stay connected.

Deze editie van MIB vindt plaats bij Aeres Techniek in Ede. Zet deze datum alvast in uw agenda. In december ontvangt u meer informatie over het programma en inschrijving voor deze bijeenkomst.
MIB staat ook dit keer in het teken van de nieuwste technieken in de mobiliteitsbranche. De student en het (veranderende) onderwijs komen ook aan bod. Aansprekende namen uit de sector en de techniek delen hun kennis in uiteenlopende inspirerende workshops en presentaties.

Voor vakdocenten

MIB wordt georganiseerd door samenwerkende partijen uit de mobiliteitsbranche die het belangrijk vinden om mbo- en vmbo-vakdocenten een dag aan te bieden waar alles op hun vakgebied samenkomt: netwerken, deskundigheidsbevordering en kennisdeling. Wilt u de presentaties uit 2019 terug bekijken? Ga dan naar mobiliteitinbeweging.nl.

In het geval dat MIB door de coronamaatregelen toch niet door kan gaan, zoekt de organisatie naar een passend alternatief.
Reserveer tot die tijd 24 maart 2021 in uw agenda.