24-03-2021

Mobiliteit in Beweging 2021

Stay connected

Op 24 maart 2021 organiseren de samenwerkende partijen uit de mobiliteitsbranche, waaronder het Platform M&T, Mobiliteit in Beweging (MIB) met als thema: Stay connected.

MIB staat ook dit keer in het teken van de nieuwste technieken in de mobiliteitsbranche. De student en het (veranderende) onderwijs komen ook aan bod. Aansprekende namen uit de sector en de techniek delen hun kennis in uiteenlopende inspirerende workshops en presentaties.

Coronamaatregelen

Op dit moment is het nog niet duidelijk of we een fysieke bijeenkomst kunnen houden en met hoeveel personen. Eind november hebben we een overleg met de werkgroep MIB 2021 waarin we meer duidelijkheid hopen te krijgen in welke vorm we MIB 2021 kunnen organiseren. We laten het de scholen daarna zo snel mogelijk weten. Fysiek, online of misschien in de regio, we organiseren in ieder geval op 24 maart 2021 een mooi programma voor de docenten. Houd deze datum dan ook vrij in de agenda’s. In het geval dat MIB door de coronamaatregelen toch niet door kan gaan, zoekt de organisatie naar een passend alternatief.

Voor vakdocenten

MIB wordt georganiseerd door samenwerkende partijen uit de mobiliteitsbranche die het belangrijk vinden om mbo- en vmbo-vakdocenten een dag aan te bieden waar alles op hun vakgebied samenkomt: netwerken, deskundigheidsbevordering en kennisdeling. Wilt u de presentaties uit 2019 terug bekijken? Ga dan naar mobiliteitinbeweging.nl.