05-11-2020

Landelijke docentennetwerkdag Platform M&T

Landelijke docentennetwerkdag Platform M&T

Het Platform Mobiliteit en Transport nodigt alle docenten M&T uit voor de landelijke docentennetwerkbijeenkomst op donderdag 5 november 2020. We zijn te gast bij Aeres Tech in Ede.

Als experticecentrum voor mobiele- en koude en klimaat techniek zijn zij al meer dan 65 jaar zijn het expertisecentrum van deze technische branche. Zij bieden in een innovatieve en inspirerende omgeving een totaalconcept aan in de vorm van opleidingen en trainingen, ondersteuning & advies en events. Met als didactisch concept Learning by doing.

We zijn blij dat we elkaar op deze dag kunnen en weer mogen ontmoeten in corona-proof opstellingen. Het zal anders zijn, maar met ieders enthousiaste medewerking gaat dit weer een mooie dag worden.
De bijeenkomst inloop is vanaf 09.30 uur, het programma begint om 10.00 uur en de afsluiting is om 16.00 uur. Het thema van deze dag is Innovaties M&T voor Sterk Techniekonderwijs.

Reserveer deze dag alvast in uw agenda. Uitnodiging en programma ontvangen alle docenten binnenkort.

Image

Impressie landelijke docentennetwerkbijeenkomst

Zo’n 85 docenten uit vmbo en mbo lieten zich op donderdag 7 november 2019 inspireren tijdens de landelijke docentennetwerkbijeenkomst van Platform Mobiliteit en Transport bij NexTechnician in Amsterdam.