28-03-2022

Vacature programmamanager

Programmamanager M&T gezocht

Op vrijdag 11 maart 2022 stond het onderwerp ‘vacature programmamanager’ op de agenda van het Adviesnetwerk van het Platform M&T. Dit agendapunt werd als volgt toegelicht door de programmamanager van het Platform M&T, Lenie van Lieverloo:

“Vorig jaar heb ik aan Henri van Breugel, onze voorzitter van het Platform M&T, al informeel aangegeven dat ik bezig ben gefaseerd mijn werkzaamheden af te bouwen. In de toelichting bij het jaarplan M&T heb ik formeel aan het bestuur aangegeven, dat dit jaar mijn laatste jaar als programmamanager zal zijn voor het Platform M&T.

Niet dat ik het na 16 jaar niet meer naar mijn zin zou hebben…  Integendeel! Er zijn telkens nieuwe ontwikkelingen in het vmbo waar ik altijd graag de schouders met de docenten en het Platform M&T onder zet. Het ontbreekt me nog steeds niet aan de echte motivatie! Ik denk tevens dat mijn senioriteit me nog steeds niet in de weg staat voor het uitoefenen van mijn werkzaamheden. Of niemand durft het te zeggen… haha. Wat wél meespeelt, is dat ik graag een goede balans houd met privé in deze fase van mijn leven: het is mooi om samen thuis wat meer Q-time door te brengen, nu het allemaal nog gemakkelijk kan. Maar voorlopig ben ik nog gewoon lekker aan het werk voor het Platform M&T. En dus voor jullie. Met veel plezier! Op de komende landelijke dag in het najaar hoop ik officieel afscheid te nemen.

Het bestuur geeft vervolg aan de werving. De leden en het netwerk van het Platform M&T zullen daar via de nieuwsberichten van op de hoogte gehouden worden. Mocht je iemand weten die wellicht interesse zou hebben om mij op te volgen, dan kun je deze persoon er natuurlijk alvast op attenderen dat deze prachtige vacature er aan zit te komen.”

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!