17-12-2018

Onderwijsplatform Tech In Motion

Onderwijsplatform Tech In Motion en de branchevereniging dragen graag bij aan de regionale ontwikkeling van Sterk Techniekonderwijs

In het kader van het door de overheid ter beschikking stellen van 100 miljoen euro voor het technisch vmbo-onderwijs, helpt Fedecom, branchevereniging voor mechanisatietechniek, het vmbo bij het verkrijgen van subsidie. Het doel van dit subsidiegeld is jongeren te interesseren voor techniek en de kwaliteit van het technisch vmbo-onderwijs te verhogen.

Dit is mogelijk dankzij het onderwijsplatform TIM (Tech In Motion) dat ondersteuning biedt – op elk gebied – aan geïnteresseerde scholen in een regio in relatie tot de mobiele techniek. TIM is een platform waarin brancheverenigingen Fedecom, BMWT, Bouwend Nederland adviesgroep Komat, en elf onderwijsorganisaties samenwerken.

Als u het voornemen heeft de mobiele techniek op uw school te introduceren of verder te innoveren, maak dit dan kenbaar aan Fedecom. Geef de gegevens van de school door aan opleidingsmanager Wim Overeem via overeem@fedecom.nl of bel met 06 57 40 15 64.

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!