22-03-2021

Praktijkopdrachten voor keuzevak Mobiele Werktuigen

Flexibel aanbod Platform M&T

In het webinar van 1 april (online van 15.00-16.30), dat in het kader van het flexibele aanbod van het Platform M&T wordt aangeboden in samenwerking met TIM,  lichten we het unieke karakter van Tim toe en wordt duidelijk welke kansen het ook voor VMBO opleidingen biedt.

Tim richt zich bij het versterken van het onderwijs voor de sector Mobiele werktuigen op het toekomstbestendig opleiden van de nieuwe generaties leerlingen/studenten. Waarom dit zo belangrijk is en wat dit betekent zal uitgelegd worden door één van de Tim projectleiders Herman Meppelink van het Soma College.

Tim kan helpen om sterkere banden met het regionale bedrijfsleven te ontwikkelen ten aanzien van landbouwtechniek, veehouderijtechniek, groentechniek, tuinbouwtechniek, infratechniek en industrie en intern transport.  Ook in het VMBO.

Praktijkopdrachten

Op dit moment worden praktijkopdrachten ontwikkeld voor het keuzevak Mobiele werktuigen (K/MET 11). Erwin Heuvelmans van het Munnikenheide College vertelt waarom het voor zijn school en hem interessant is voor het keuzevak Mobiele werktuigen te kiezen en hoe hij de ontwikkelde opdrachten inzet.

Samen met ontwikkelaar Albert Knol van Aeres laat hij ook zien hoe een aantal opdrachten er uitzien en hoe ze gebruikt kunnen worden.

Albert Knol licht vervolgens toe hoe de opdrachten tot stand komen, door scholen aangeschaft kunnen worden en hoe ze periodiek op basis van feed back van de gebruikers worden verbeterd.

Natuurlijk is er ook tijd voor beantwoorden van vragen en het geven van tips en andere opmerkingen.

Aanmelden?

Dat kan bij secretariaat@platformmobiliteitentransport.nl U krijgt dan een retourmail met aanmeldmogelijkheid.

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!