26-05-2021

PPO Transport & Logistiek

PPO Transport & Logistiek

Gastlessen voor het vmbo-onderwijs

Speciaal voor het vmbo heeft STL gratis gastlessen ontwikkeld over de sector transport en logistiek. Hiermee willen we jongeren goed informeren en ze enthousiast maken voor een beroep in deze sector. Deze gastlessen zijn geschikt voor de sector- en beroepenoriëntatie in het vmbo.

In de gratis gastles Transport en Logistiek vertellen vakmensen over hun vak, hun ervaringen en over de sector. Leerlingen krijgen op een directe en persoonlijke manier inzicht in de leukste beroepen in de sector. Je kunt deze gastles gebruiken voor sector- en beroepenoriëntatie in het vmbo.

Zie ook: vmbo gastlessen Transport & Logistiek

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar gastlessen@stlwerkt.nl of bel: 088 – 2596111 of neem een kijkje op onze website.

Beroepsoriëntatie: kennismaken met transport en logistiek met STL

Scholen in het voortgezet onderwijs spelen een belangrijke rol bij de beroepskeuze van leerlingen. Zeker op het vmbo. STL biedt een uitgebreid pakket om je daarbij te helpen.

Heb je hulp nodig bij de beroepsoriëntatie van je leerlingen? STL ondersteunt je graag en laten jongeren op verschillende manieren zien en beleven welke mogelijkheden de sector biedt.

Alle informatie kun je op onze website terugvinden.

Test: welk beroep past bij jou?

Werken in transport en logistiek? Bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur, planner of logistiek medewerker? Maar weet je niet welke baan het beste bij jou past? Doe dan de beroepentest. Straks doe jij werk waarvan je écht blij wordt.

 

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!