04-03-2021

Online voorlichtingsevent Mobiele Werktuigen

Online voorlichtingsevent Mobiele Werktuigen

Wilt u uw leerling of student kennis laten maken met de sectoren en beroepen van de mobiele werktuigen, meldt uzelf en uw klas dan aan voor de online ATH-beurs van volgende week woensdag en donderdag 10 & 11 maart.

Voor VO-scholieren staat er een leerzaam en boeiend interactief programma klaar onder begeleiding van een van onze mensen. Uw klas wordt opgevangen door een host waarna u met uw eigen klas de verschillende onderdelen van het programma doorloopt. Wij blijven gedurende het programma van ongeveer een half uur tot 40 minuten beschikbaar voor de vragen van u en uw leerlingen. Als er meer tijd is kunnen uw leerlingen het digitale beursterrein verkennen.

Als u zich nog niet heeft aangemeld kan dat door een mail te sturen naar overeem@fedecom.nl of alfrink@fedecom.nl waarin u uw dag van voorkeur aangeeft. Lukt het niet op 10 of 11 maart, maar is uw klas wel geïnteresseerd, laat het dan ook weten, dan creëren we voor u een mogelijkheid op een ander moment. De sector van mobiele werktuigen heeft volop carrière kansen voor in techniek geïnteresseerde jeugd.

Voor mbo-studenten ligt het hele digitale beursterrein open om bezocht te worden, de grootste technische agrarische showroom van Nederland.

Studenten kunnen alle beursonderdelen bezoeken. Machines en merken zoeken, machines met elkaar vergelijken, in direct contact treden met exposanten, maar ook met mede bezoekers. Ze kunnen stemmen op noviteiten, testritten bekijken en kennissessies bijwonen. Eigenlijk alles wat je normaal op de live-beurs aantreft.

Voor de online ATH-beurs voor mbo-studenten graag registreren:

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!