04-07-2019

Gratis toegang voor leerlingen op Groen Techniek Holland 2019

Gratis toegang voor leerlingen op Groen Techniek Holland 2019

De vierde editie van “Groen Techniek Holland”, Nederlands grootste vakbeurs voor professionals in de groene – en grijze openbare  ruimte, gaat plaatsvinden van 10 t/m 12 september 2019 op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Een mooie gelegenheid voor leerlingen met hun docenten/begeleiders het nieuwe schooljaar te beginnen. Het onderwijsplatform TIM (Tech in Motion) organiseert een speciaal programma om met name vmbo-, mavo- en havo­ leerlingen actief kennis te laten maken met deze sector. Om het belang hiervan te onderstrepen, biedt de beursorganisatie docenten en leerlingen de mogelijkheid de beurs gratis te bezoeken. Voor iedereen is er een presentje, dus ook voor docenten en begeleiders.

Hoe kunt u de gratis entreekaarten aanvragen?

U mailt een verzoek voor entreekaarten naar info@groentechniekholland.nl. Vervolgens ontvangt u een Excelbestand waarmee alle leerlingen aangemeld kunnen worden door het invullen van de namen en e-mailadressen. U dient ook uzelf  als begeleider aan te melden. Indien u deze lijst retour stuurt, ontvangt u per mail voor alle aangemelde leerlingen een persoonlijk E-ticket voor GroenTechniek Holland 2019. Deze E-tickets staan op naam en dienen te worden uitgereikt aan de leerlingen. Met een geprint E-ticket heeft een leerling gratis toegang tot de beurs. Het ingevulde Excelbestand graag vóór 27 augustus retour zenden.

Meer informatie

Meer informatie over deelnemers, demonstraties en overige informatie vindt u op de website: www.groentechniekholland.nl.

 

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!