13-04-2021

Geslaagde online editie van Mobiliteit in Beeld

Op 24 maart 2021 zaten ruim 140 docenten achter hun device voor de online editie van Mobiliteit in Beweging – Mobiliteit in Beeld, georganiseerd vanuit de MBO Raad, in samenwerking met het Platform M&T en de branches in de mobiliteit. We startten deze dag met een keynote van Arno van der Steen, HAN. Hij gaf een doorkijkje naar de werkplaats in 2030. Na de keynote konden de docenten in twee verschillende workshoprondes kiezen uit 8 verschillende workshops. Van onderwijsinhoudelijk tot de nieuwste ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche. De keynote en de workshops werden goed gewaardeerd door de deelnemers. Het online event ging goed maar voor de volgende keer wil iedereen toch graag weer fysiek bijeenkomen. We hopen dan ook in maart 2023 weer een fysieke Mobiliteit in Beweging te kunnen organiseren.

De sessies zijn terug te kijken via mobiliteitinbeweging.nl.

Een aantal mensen willen we nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage:

  • De mensen van Aeres Tech voor het ter beschikking stellen van hun locatie en de uitstekende technische ondersteuning en gastvrijheid.
  • De keynote en workshopleiders die de docenten met hun kennis een inspirerende ochtend hebben gegeven.
  • Folkert Potze, die als dagvoorzitter alles goed aan elkaar heeft gepraat.
  • De studenten van de opleiding Muzikant aan Rijn IJssel college voor hun muzikale omlijsting.
  • De werkgroep die zowel inhoudelijk als organisatorisch hebben meegedacht en gewerkt aan het programma en de bijeenkomst.
Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!