10-04-2018

Geef uw mening over het CSPE

De afname van de profielvak-cspe’s 2018 is 3 april van start gegaan. Ook dit jaar wordt uw mening gevraagd over het CSPE. Deze enquête is bedoeld om een goed beeld te krijgen van de ervaringen met de profielvak-cspe’s 2018.

De opbrengst van de enquête wordt ingebracht in de normeringsbijeenkomsten en bespreekt CvTE met een afvaardiging van het platform. De resultaten van de bespreking zijn in principe input voor de ontwikkeling van de profielvak-cspe’s vanaf 2019. Ze kunnen ook leiden tot bijstellingen van de syllabi vanaf 2021. Door het invullen van de CSPE-enquête draagt u bij aan beide. Daarom vragen wij u om deze enquête zorgvuldig in te vullen. Wij danken u daarvoor bij voorbaat.

U kunt tot 15 juni de CSPE-enquête invullen. Wilt u uw mening mee laten tellen bij het vaststellen van de normering dan moet u de enquête uiterlijk 29 mei invullen.
U hoeft niet te wachten met het invullen van de enquête tot al uw leerlingen examen hebben gedaan, u kunt de enquête ook invullen als een deel van uw leerlingen klaar is met het examen.

> De CSPE-enquête

heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!