18-02-2020

Focwa Kantinepraat over ‘complexe autotechniek’

Focwa start met Kantinepraat over complexe autotechniek

Focwa start met Kantinepraat, een serie video’s waarin technisch specialisten van Focwa verschillende onderwerpen op begrijpbare en nuttige manier behandelen. Met dit initiatief wil Focwa inspelen op de complexiteit van auto’s. Met de kantinepraat hoopt Focwa de medewerkers, werkgevers en geïnteresseerde leerlingen te enthousiasmeren en informeren over het vak en de branche.

De Technische Helpdesk van Focwa vormt al enige tijd het hart van een kenniscentrum. Ze voorzien hun leden van tricks, tips en reparatieadviezen. ”Met onze leden zoeken wij naar oplossingen voor de uitdagingen die in de werkplaats voorkomen”, aldus Femke Teeling, directeur Focwa: “Via het Kantinejournaal en Kantinepraat willen we de bewustwording bij schadeherstellers vergroten; noodzakelijk gezien de toenemende complexiteit.”
Bron: Autoschade Portaal

De eerste Kantinepraat

Om in te spelen op de toenemende complexiteit van auto’s, autoruiten, caravan, campers, trucks en motoren, lanceert FOCWA nu ‘Kantinepraat’. Met deze video’s licht de Technische Helpdesk van FOCWA op een begrijpbare en nuttige manier verschillende onderwerpen toe die interessant zijn voor haar leden.