03-09-2020

Enquête M&T

Enquête M&T

Het is alweer even geleden dat we een peiling hebben gedaan onder onze leden om goed aan te sluiten bij jullie onderwijspraktijk en behoeften en wensen bij de ondersteuning door Platform M&T. Ondanks coronatijden gaat het onderwijs (gelukkig) door, maar het is ook creatief naar mogelijkheden zoeken in de goede verbinding met elkaar.

Naast directe ondersteuning voor docenten is het platform ook in landelijke overleggen aanwezig om de belangen voor het vmbo M&T-onderwijs te behartigen. Juist in deze tijd spelen er veel vraagstukken rond Sterk Techniekonderwijs (STO), leerlingenkrimp, onderwijsinnovaties, de nieuwe leerweg, docententekorten en nascholing. Daarom deze enquête, waarin we op zoek zijn naar jullie ervaringen, ideeën en werkwijzen bij diverse onderwerpen, daar waar we gezamenlijk een rol hebben.

Platform M&T doet een dringend beroep op degenen die nog niet ingevuld hebben om deze enquête uiterlijk 12 oktober 2020 in te vullen en terug te sturen. Het opgeleverde beeld en jullie wensen vormen de basis voor onze dienstverlening. En wij gaan er dan graag mee aan de slag!

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

De enquête is gesloten.