02-02-2020

Bijscholing uitgelicht: Flexibel keuze scholingsaanbod

Praktische scholing M&T – Flexibel keuze scholingsaanbod dinsdagmiddag 11 februari 2020

Op 11 februari 2020 vindt de eerste bijeenkomst plaats in de reeks van het flexibel keuze scholingsaanbod M&T. Het is een praktijkgerichte middag waar twee M&T-disciplines onder de loep worden genomen:
– Een auto professioneel uitlijnen & uitwegen
– De werking van een motormanagementsysteem onder belasting op een rollentestbank
De middag kenmerkt zich door een beroepsgerelateerde en praktisch ingerichte M&T-middag. De kennis die u hier opdoet is ook toepasbaar bij vele andere systemen. De bijeenkomst vindt plaats van 13.30 tot 16.30 uur (inloop 13.15 uur) in Waalwijk. U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van het Platform M&T via mail: secretariaat@platformmobiliteitentransport.nl.
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden.
Bekijk de uitnodiging en het programma (pdf)

Docentenstagemiddag T&L – Flexibel keuze scholingsaanbod op donderdagmiddag 2 april 2020

Op donderdagmiddag staat bijeenkomst 2 gepland in de reeks van het flexibel scholingsaanbod M&T. Deze middag staat in het teken van professionalisering T&L middels een docentenstagemiddag.
We gaan daarvoor naar Bode Scholten B.V., Fokkerstraat 9, 2722 NH Zoetermeer.
Bode Scholten is gespecialiseerd in de fijnmazige distributie van stukgoederen en pallets via routevervoer en / of netwerkdistributie. Naast distributie verzorgt Bode Scholten ook speciale transporten, dedicated vervoer, container vervoer en opslag- & warehouseactiviteiten. Er is dus weer genoeg te doen en te leren op deze middag in dit bedrijf. U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van het Platform M&T via mail: secretariaat@platformmobiliteitentransport.nl. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden.

Voorraadbeheer met je smartphone op school !!! – Flexibel keuze scholingsaanbod op dinsdagmiddag 23 juni 2020

Deze middag gaan we, samen met Erwin Heuvelmans van het Munnikenheide College in Etten-Leur praktisch aan de slag met een WMS-game voor het Vmbo-T&L-onderwijs. In samenwerking met Real Time Solutions is namelijk een pragmatische en zeer werkbare uitwerking ontwikkeld voor het vmbo De leerlingen worden gestimuleerd hiermee zelfstandig te werken en de docent kan meer als coach optreden. Ervaar zelf de mogelijkheden en ga met rijke ervaringen terug met toepassingen in uw eigen praktijk. Het materiaal is direct inzetbaar is voor het keuzevak operationele magazijnwerkzaamheden.
U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van het Platform M&T via mail: secretariaat@platformmobiliteitentransport.nl. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden.

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!