20-11-2019

Bijscholing VMBO 2020

Bijscholing docenten

Het aantal inschrijvingen is de afgelopen weken voor alle profieltrainingen sterk toegenomen. Er melden zich ruim 18 docenten per dag. Dat is de grootste toename sinds april 2016! De toename is bij alle profielen zichtbaar, met de nadruk op MVI, Schoolexaminering en PIE. Met zekerheid kunnen we zeggen, dat er in totaal via de website meer dan 15.000 inschrijvingen zijn geweest. Het geeft aan, dat de docenten flink werk maken van hun professionalisering. Daar zijn we trots op!

Na drie intensieve bijscholingsjaren worden de profieltrainingen in 2020 op een iets andere wijze aangeboden, alvast voor het eerste kwartaal. Daarna zien we weer of en hoe de bijscholing voortgezet kan worden.

Geef uw belangstelling aan!

Dat betekent, dat het belangrijk is, dat alle docenten op de landelijke website aangeven of ze nog belangstelling hebben voor bepaalde cursussen. Bij voldoende interesse zal de kwartiermaker M&T deze cursussen nog kunnen aanbieden in het eerste kwartaal van 2020. Zorg dus, dat je deze laatste kansen benut! Laat het ons weten!

 

Heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!