12-09-2018

Bijscholing VMBO M&T

Er is weer subsidie beschikbaar voor de bijscholing van docenten! Alle bijscholingscursussen kunnen dus weer tegen gereduceerd tarief aangeboden worden. Ook de profieloverstijgende trainingen zijn weer beschikbaar, bijvoorbeeld rond schoolexaminering en LOB. Alle informatie vindt u op www.bijscholingvmbo.nl en via de site kunt u zich inschrijven.

Profiel M&T

Ook bij het profiel M&T worden weer een aantal cursussen opnieuw aangeboden. Wij roepen alle docenten op hun gewenste scholing te plannen in dit schooljaar. Schrijf u dus in!
De cursus Transport staat voor een laatste keer gepland. Mocht u nog niet hebben deelgenomen: dit is uw laatste kans!

Image

Infographic Bijscholing VMBO

De afgelopen jaren hebben ongeveer 4700 docenten een of meer cursussen gevolgd in het kader van Bijscholing vmbo. In totaal zijn ongeveer 200 verschillende cursussen aangeboden en is er ruim 5.5 miljoen euro besteed.
Bijgaande infographic laat u zien hoe de belangstelling voor Bijscholing vmbo was.

Image

Cursus bijscholing Transport

De transportsector doet in de 21e eeuw heel wat meer dan spullen van a naar b brengen. De deelnemers aan de bijscholing Transport zagen tijdens hun tweede cursusdag met eigen ogen wat er allemaal bij transport komt kijken. Op maandag 30 januari was het tijd voor een kijkje in de praktijk. Een groep VMBO-docenten werd rondgeleid bij Galvano, groothandel in badkamerproducten.

heeft u een vraag?

Neemt u dan direct contact op of vul het formulier in!